Kaymakamlık
Yazı İşleri Md.
Cum. Bş.Savcılığı
Adliye Yazı İşleri Md.
Belediye Başkanlığı
Ptt Müdürlüğü
Vergi Dairesi
Mal Müdürlüğü
Müftülük
Noter


Emniyet Müdürlüğü
Polis İmdat
Jandarma Kom.
Askerlik Şubesi
Çarşı Karakolu
Bağlar Karakolu

Devlet Hastanesi
1 Nolu Sağlık Ocağı
2 Nolu Sağlık Ocağı
3 Nolu Salık Ocağı


Belediye İtfaiye
Yangın İhbar
Tek İşletme Md.
Alo Trafik


712 11 80
712 6 288
712 11 72
712 11 71
712 41 14
712 87 93
712 12 06
712 11 75
712 11 96
712 61 57


712 12 22
155
156
712 11 98
712 12 23
712 12 34

712 11 87
712 11 94
712 28 52
725 35 23


712 12 52
110
712 12 44
154

 
Mozilla Firefox kullanın.Resimler için.
                    Girişi
Hakkımızda ....
Safranbolu Son Söz İnternet Haberciliği
© 2007 Tüm Hakları Saklıdır. İçerik İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
KATEGORİLER
HABER ARA
PİYASALAR
HAVA DURUMU
ULUSAL GAZETELER
EDİTÖR
ONLINE RADYO
ÖNEMLİ LİNKLER
Karabükte Hava Durumu
SAFRANBOLU'DA ÖNEMLİ TELEFONLAR
 
www.safranboludasonsoz.com
 
 
KÖŞE YAZARLARIMIZ
 
 
Merhum Av.Hulusi Yazıcıoğlu ile Nostalji
Necati
Keskin
Sizlerle
 
Tasarım&Programlama&Hosting
Kural Bilgisayar Web Hizmetleri
Atatürk Mh.Kirişci Sk.No:5/B Safranbolu
0 370 712 30 86
www.kuralbilgisayar.com

 
Atılay Ulucan Sizlerle
Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali KBÜ'de gerçekleşti

Karabük Üniversitesinde yenilikçi ve sorun çözme odaklı yaklaşımlar içeren sosyal model tasarım yarışmaları, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumsal sorunların çözümüne olan ilginin artırılması ve Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunulması amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest’in Lansman Toplantısı gerçekleşti.

15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen Sosyalfest Lansman Toplantısına Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Özbekistan’ın Nemengan ilinde bulunan Unıversty of Business and Science Rektörü Prof. Dr. Boymirzayev Karimjon Mirzaxmedovich ve Rektör Yardımcısı Dr. Zufar Khurramov, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Kartal, KARDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş, dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest, Türkiye’de milli bir sosyal bilimler hamlesinin başlatılması konusunda ilgili birçok paydaşın katılımıyla gerçekleştirilecek. İlki 2-3 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest, sosyal model tasarım yarışmaları, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşiler, atölyeler ve etkinlikler olmak üzere birçok faaliyete ev sahipliği yapacak. Bu çerçevede düzenlenen Sosyalfest, toplumsal sorunların çözümüne olan ilgiyi artırmak ve Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Sosyalfest, toplumsal konularda yenilikçi veya sorun çözme odaklı alternatif yaklaşımlar geliştirmek üzere toplumun her kesiminden paydaşların bir araya gelmesini hedefliyor. “Sosyalfest” Sosyal Bilimler Festivalinin temel yaklaşımı, “Cumhuriyetimizin 100. yılına ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun olarak milli sosyal bilimler hamlesini” başlatacak bir girişimi oluşturuyor.

Toplam Ödül 700 Bin TL

Sosyalfest kapsamında düzenlenecek yarışmalar için başvurular başladı. Toplam 700 Bin TL ödülün verileceği yarışmaların son başvuru tarihi 2 Şubat 2024. Birinciye 25 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye 10 bin TL verilecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest’te ortaokul, lise, üniversite kategorilerinde nitelikli binlerce gencimiz hayallerini gerçekleştirmek için birbirinden farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalara başvurabilecek. Ayrıca Sosyalfest Lise Sıfır Atık Sosyal Model Tasarım Yarışması kapsamında Emine Erdoğan Jüri Özel Ödülü, Sosyalfest Üniversite Şiddetin Azaltılması Sosyal Model Tasarım Yarışması kapsamında Başak Cengiz Jüri Özel Ödülü takdim edilecek.

Toplumsal Sorunlara İlişkin Sosyal Modeller Tasarlanacak

Üniversite kategorisinde 5, Lise Kategorisinde 6, Ortaokul Kategorisinde ise 3 temanın yer alacağı Sosyalfest’te, “Üniversite” kategorisinde; Türkiye Yüzyılı Vizyonu Sosyal Model Tasarım Yarışması, Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışması, Şiddetin Azaltılması Sosyal Model Tasarım Yarışması, Ekolojik Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışması ve İktisadi Kalkınma Sosyal Model Tasarım Yarışması, “Lise” kategorisinde; Akademik Başarının Artırılması Sosyal Model Tasarım Yarışması, Sıfır Atık Sosyal Model Tasarım Yarışması, Yerel İktisadi Kalkınma Sosyal Model Tasarım Yarışması, Dinin Yaşanmasına Yönelik Sosyal Model Tasarım Yarışması, Kişisel Gelişim Sosyal Model Tasarım Yarışması, Aile İçi Dayanışma Sosyal Model Tasarım Yarışması, “Ortaokul” kategorisinde; Güzel Ahlak Sosyal Model Tasarım Yarışması, Zaman Yönetimi Sosyal Model Tasarım Yarışması, Yaz Tatili Sosyal Model Tasarım Yarışması ile Türkiye’nin ve dünyanın toplumsal sorunlarına ilişkin sosyal modeller tasarlanacak. Öte yandan Sosyalfest kapsamında 10 başlık altında 5’er ara alt atölye olmak üzere toplam 50 atölye çalışması yapılacak.

0 Yorum
sonsoz 02 12 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews
Safranbolu Son Söz
İnternet Haberciliği